PRVI i JEDINI specijalizovani sajt za poslastičare u Srbiji !!!

Portal poslasticara.com smo zamislili kao mesto koje će na jednom mestu pokušati da objedini informacije i poveže profesionalne poslastičare sa ljubiteljima slatkiša i svima onima koji su u potrazi za kvalitetnim poslastičarskim proizvodima.

Poslovni adresar

Kutak za profesionalne poslastičare, odnosno naš Slatki adresar, je mesto gde su predstavljeni svi oni koji se bave izradom torti, kolača, ukrasa, kao i prodajom opreme i materijala. U Slatkom adresaru poslastičari imaju priliku da predstave svoje proizvode, a svi potencijalni kupci na lak i pregledan način mogu da se informišu i nađu uslugu koja im je potrebna. Poslasticara.com će se truditi da za posetioce sajta napravi kvalitetan odabir poslastičarskih profesionalaca iz svih oblasti. Trudićemo se da konstantno obogaćujemo naš poslovni adresar i da proveravamo ažurnost informacija.

Magazin za ljubitelje poslastice

U našem Magazinu svi sladokusci će moći da nađu najnovije vesti iz sveta poslastičarstva. Kroz savete, recepte i video upustva potrudićemo se da vam što bolje otkrijemo tajne poslastičarskih majstora. Želja nam je da ponudimo podjednako zanimljiv sadržaj i za one koji tek savladavaju prve korake u pravljenju slatkih specijaliteta, kao i za one iskusnije, koji su u potrazi za novim „trikovima“. Redovno ćemo vam predstavljati nove recepte, a objavljivaćemo i oglase za posao iz ove oblasti.

U planu su nam još nekoliko novina. Ali, naravno, svaki put počinje prvim korakom, pa tako i mi planiramo da vremenom oslušnemo Vas – posetioce i korisnike  sajta – i prilagođavamo sajt vašim potrebama.

Ako ste poslastičar i želite da predstavite svoje usluge,  imate dobar savet ili recept koji želite da podelite sa našim čitaocima, budite slobodni da nam se javite preko naše Kontakt strane.

Još mnogo zanimljivih informacija možete dobiti i ako nas budete pratili na našoj Fejsbuk stranici koju smo napravili za sve prave ljubitelje slatkiša.

PRVI i JEDINI specijalizovani sajt za poslastičare u Srbiji !!!

www.poslasticara.com
Vaš Slatki Užitak