Candy Universe – 5 slatkiša koje moraš probati

Candy Universe – 5 slatkiša koje moraš probati

Znamo da među vama ima onih koji već dugo uživaju  u našoj slatkoj ponudi. Zato verujemo da će ova brzinska CandyUniverse – selekcija obradovati i jedne i druge.
Za ovu lepu nedelju, pripremili smo nekoliko ukusa koji su OBAVEZNI sa sve koji požele da skoknu do našeg štanda ili online prodavnice. I ne samo da su obavezni! Oni su oni što nas razlikuje od ostalih prodavaca slatkiša, ono čime mi volimo da obradujemo vas i ono zbog čega vi volite da svratite baš do našeg kutka! 

Veliki i mali hedonisti, obećavamo da će ovo putovanje kroz ukuse biti ludo!
Krenimo, redom! 

Candy Universe – 5 slatkiša koje moraš probati

Korpice 

O, da, korpice su definitivno prve na redu! 
Osim što izgledaju totalno šik, neverovatno su kremaste i divno se tope – što u ustima, što u prstima,
Trenutno u ponudi imamo pet različitih ukusa i to: tiramisu,nugatjagodu, irish i amareto korpice. Izdvojili bismo neke koje su nama naj, ali su sva četri ukusa tooooolikoooo dobra da bismo bili nefer ako se opredelimo samo za jedan.
Sledeći put kad se nađete na našem štandu, u svoju kesicu ubacite onu koja vam se učini najslađom. Obećavamo divan, slatki trenutak!

Grožđe-rum

Iako znamo mnoge koji su bili skeptični prema ovoj kombinaciji, za sada se nije pojavio niko kome se ona ne dopada. Osim ako bašbaš ni mrvu jednu ne volite suvo grožđe. Onda, nažalost, postoji šansa da ćete ostati uskraćeni za ovu neverovatnu sintezu ukusa: grožđe pomešano sa rumom u kapućino-prelivu! Zagrizeš i osećaš jedan po jedan ukus, pa onda sve zajedno, pa onda wow – oduševljenje!
Probate i javite utiske! 

Praline

Praline su se tek od nedavno našle u našoj slatkoj kuhinjici i znate šta? – pojavila se nekolicina onih koji do nas svrate da bi kupili isključivo ovaj slatkiš. To sigurno mnogo govori o tome koliko je neverovatan! 
Za sada ih imamo u lešnik-krispi varijanti, pa u nešto krispi-mlečnijoj i, neizostavnoj, tamna-čokolada kombinaciji. 
Odaćemo vam još jednu tajnu koja je nešto poput mini-recepta:
Skuvate kafu, uzmete jednu pralinu, gricnete, otpijete gutljaj kafe i onda vam par trenutaka čula luduju od radosti! 
Javite da li i kod vas radi!

Maline i kupine

Iako nisu među najunikatnijim slatkišima koje imamo, maline i kupine su se prosto morale naći na ovoj listi jer su one nešto poput vremeplov-ukusa. Verovali ili ne, među odraslima ima mnogo onih koji kažu da ih ovaj ukus istog trena vraća u detinjstvo!
Vi sigurno znate da je ono što najviše volimo (i što se najviše trudimo da vam poklonimo) upravo taj momenat potpune bezbrižnosti u kom je važan samo trenutak koji se živi. E, to ovaj slatkiš odradi! Toliko ti sredi tih 10 sekundi odraslog života da u njemu nema ništa osim onog rasterećujućeg osećaja kad si mali i kad je omiljeni slatkiš sve što ti je potrebno. 
Ko ne veruje – neka proba i javi! 

Klasteri

Za kraj, sačuvali smo ovaj ludo dobar ukus čije sve sastojke ne možemo ni da pobrojimo!
U našu kuhinjicu, prvo je stigao kikiriki-klaster koji je mnogo podsećao na snikers, a ljudima se izuzetno dopadao, pa smo rešili da svoje kupce obradujemo i varijacijama na temu. Zato danas imamo klastere u crnoj i beloj čokoladi, sa malinama, jagodama, kokosom, narandžom – sa čim sve ne! 
Njegova hrskavost je ono što mu posebno daje na lepoti, a nama teško da prođe radna nedelja, a da ga ne smažemo i sami.

A koji su tvoji omiljeni Candy Universe ukusi?